.

JANUAR - MARTS

Forret på tallerken:

Glaseret svinebryst med reduktion af rødbede og balsamico,
sprøde svær og vinterens grønt

Hovedret fra buffet:

Øl braiseret kalvespidsbryst med kapers og tomat
Rulle af gris, vintersalat, pommes rissolé, grov mos med rygeost
og årstidens sauce

Dessert på tallerken:

Vælg mellem
Cremé brulé eller Garteú marcel

Kr. 325,- pr. person
Minimum 15 personer

APRIL - JUNI

Forret på tallerken:

Asparges med sprød serano, sauce hollandaise 
og forårets urter

Hovedret fra buffet:

Lam i hvidløg og rosmarin, langtidsstegt kalveculotte, 
spæde salater, pommes anna, nye danske kartofler og 
årstidens sauce

Dessert på tallerken:

Vælg mellem
Gulerodskage ala COZY eller Penna cotta med rabarber

Kr. 325,- pr. person
Minimum 15 personer

JULI - SEPTEMBER

Forret på tallerken:

Stegt kammusling med burre blanc, purløgsolie, skorzo chips
og skovsyre

Hovedret fra buffet:

Kalvebrisseler, pocheret havtaske, helstegt oksetyksteg, grillet sommergrønt, COZY sommersalat, nye danske kartofler og
årstidens sauce

Dessert på tallerken:

Blommetærte med rørt cremefraiche og variation af sommerbær

Kr. 349,- pr. person
Minimum 15 personer

OKTOBER - DECEMBER

Forret på tallerken:

Karl Johan i butterdej med svampe consumé
og rygeost

Hovedret fra buffet:

Lammeculotte, kalvefilet stegt som vildt, coq au vin,
pommes du chusse, pommes anna, efterårs salat, saltbagte rodfrugter
og årstidens sauce

Dessert på tallerken:

Virenque med orange knas og variation af æble

Kr. 349,- pr. person
Minimum 15 personer

Julefrokost menu 1

Kan fås både i og ud af huset.

2 slags sild m/løg og kapers
Rødspætte filet m/ remoulade og citron
Æg og rejer m/ mayonnaise og rogn
Roastbeef m/peberrod og agurkesalat
Lun leverpostej m/ bacon og rødbeder
Ribbensteg m/ hjemmelavet rødkål
Rosa stegt andebryst m/ mormor sovs
Hvide og brune kartofler
Brød og smør

Dessert:
Ris a´la mande m/ kirsebærsauce

Pris pr. person kr. 229,-
Minimum 15 personer

  Julefrokost menu 2

Kan fås både i og ud af huset.

2 slags sild m/løg og kapers
Rødspætte filet m/ remoulade og citron
Æg og rejer m/ mayonnaise og rogn
Koldrøget laks m/ sauce verté
Blodpølse m/ sirup
Roastbeef m/peberrod og agurkesalat
Lun leverpostej m/ bacon og rødbeder
Ribbensteg m/ hjemmelavet rødkål
Rosa stegt andebryst m/ mormor sovs
Svinemørbrad m/ champignon ala creme 
Hvide og brune kartofler
Brød og smør 

Dessert:

Ost m/ garniture
Ris a´la mande m/ kirsebærsauce

Pris pr. person kr. 279,-
Minimum 15 personer

  Nytårs menu

Kan kun fås ud af huset

Forret 1:
½ Hummer med aioli og tartarsauce
Sprød salat, citron samt brød og smør

Forret 2:
Jordskokkesuppe med purløgsolie, dehydrerede jordskokker
og friteret pastinak

Hovedret
Kalvemørbrad med pommes rissolles, brændte rodfrugter,
cremet svampesauce m/portvin samt sprød rosmarin

Dessert
Chokolade Fondant med råsyltet skovbær,
vanilje parfait samt æble og appelsin chips

Pris pr. person med forret 1 Kr. 450,-

Pris pr. person med forret 2 Kr. 350,-
 
Til valg:
3 slags ost med hjemmelavet sylt Kr. 69,-

Nøddehorn pr. stk. Kr. 35,-

Bestilles senest d. 27/12 kl. 12.00