.

Om COZY

COZY Café & Restaurant er ejet af ægteparret Tina og Søren Møller. Den åbnede i forsommeren 2016. Nyetableret med en fantastisk beliggenhed på Fredericia Lystbådehavn.

Idéen til COZY fik vi i 2015. Vi kan lide at sejle og har brugt havnen over flere år. Vi savnede selv, at der var et sted på lystbådehavnen, hvor man kunne få noget godt at spise eller bare hygge sig med øl eller en kop kaffe. Og det er kendetegnende for os, at der ikke er så langt fra tanke til handling, så ideen voksede sig hurtigt større og blev ført ud i livet.

Konceptet for COZY er hygge og høj kvalitet. Vi har derfor ansat 3 fantastisk dygtige kokke, der sikrer mad af høj kvalitet. Det er ikke det fine franske køkken, men det er så meget mere end cafémad.

Hyggen er også vigtig. Stemningen afspejler vores egne personligheder - vi er meget åbne og kan lide at snakke med vores gæster. Det er vigtigt for os, at gæsterne følger sig velkomne og får en god oplevelse.

Beliggenheden er helt speciel. Om man er sejler eller ej, så kan man glæde sig over et sted lige ved Lillebælt, hvor man kan sidde på terrassen og følge med i livet på lystbådehavnen. Det er let at komme COZY i bil, og vi har masser af gratis parkeringspladser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på COZY...

vaertsparret 1200px